Rotary Maarssen-Breukelen zet AI in om nieuwe leden te werven

Vraag eens aan Artifical Intelligence (AI) hoe Rotary nieuwe leden kan werven en AI geeft aan dat het belangrijk is te laten zien wat maatschappelijke betrokkenheid betekent en hoe Rotary ook voor de leden een bron van inspiratie wil zijn door voordrachten van leden en gastsprekers, door gedachtenwisselingen en ontwikkelen van projecten zonder onderscheid naar ras, geaardheid, geloof of politieke overtuiging. (Archieffoto ter illustratie)

Op 18 april om 19.30 uur organiseert Rotaryclub Maarssen-Breukelen (RCMB) een bijeenkomst in restaurant De Olifant voor potentiële nieuwe leden om kennis te maken met Rotary.

Speciaal voor deze avond verzorgt Sirous Kaverhercy, een ervaren adviseur en spreker op het gebied van Computer Science en Artificial Intelligence, een interactieve presentatie met als titel “Digitaal en divers: symbiose of botsing”, met als vraag “Hoe gaan de nieuwste technieken (van AI tot ChatGPT) samen met de actuele ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie? En wat is de rol van Rotary hierbij?” Sirous brengt beide werelden samen in een verrassende visie en verhaal vol voorbeelden en anekdotes.