RTV Stichtse Vecht gaat verhuizen!

De radiostudio van RTV Stichtse Vecht gaat verhuizen. Daarom zal er in het weekend van 2 & 3 juli geen live radio zijn. Na 7 jaar op het Harmonieplein in Maarssen de radiostudio te hebben gehad, breekt er weer een moment van verhuizing aan voor RTV Stichtse Vecht. Hierdoor zult u het aankomend weekend even zonder de radioprogramma's van Zaterdag Live moeten doen.

Radio-programma's

De programma's 'Goedemorgen Weekend', Liefdewerk Oud Papier', 'Grijs van Haar, Jong van Geest' en 'De Geheime Zender' zijn ingepakt in verhuisdozen. Ook het zondagse programma 'Nog eentje dan..' staat keurig ingepakt voor transport naar een nieuwe locatie.

De overig gepresenteerde programma's komen ook, voor zolang dat nodig is, te vervallen. De programmering wordt gevuld met een nonstop-muziekselectie. Voor de liefhebbers van De Geheime Zender is op zaterdag 2 juli van 19.00 t/m middernacht wel de vertrouwde Hollandse muziek te horen, maar ook in een nonstop-versie.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van de omroep zijn druk in de weer om alles weer zo spoedig mogelijk werkend te maken, maar zijn ook afhankelijk van de factor tijd. We hopen in het weekend van 9 juli weer de normale programmering te kunnen hanteren. Het kan zijn dat het signaal een enkele keer wordt onderbroken tijdens de werkzaamheden, waarvoor bij voorbaat onze excuses.

Website, social media en tv-kanaal

De dagelijkse berichtgeving op website, social media en kabelkrant (TV) zal  gecontinueerd worden en staat los van de verhuizing van de radio-studio. Hetzelfde geldt voor de uitzendingen van Rondom de Raad. Deze zijn LIVE te bekijken op het TV-kanaal van RTV Stichtse Vecht en online stream. De uitzendingen op TV zijn overigens sinds deze week in HD-kwaliteit te bekijken. 


Meer nieuws