Ruim baan voor nieuwe leden VV Maarssen

Voetbal Vereniging Maarssen heeft ruimte voor nieuwe leden en laat de komende tijd diverse doelgroepen actief kennismaken met de voetbalsport. Iedereen is welkom bij deze gezellige club vol voetbalsfeer. In de achterliggende periode lag de aandacht vooral op de jeugd, maar ook voor volwassenen biedt VV Maarssen allerlei mogelijkheden om (weer) te gaan voetballen.

Momenteel is VV Maarssen vooral op zoek naar vrouwen vanaf 18 jaar, 35-plussers en zaalvoetballiefhebbers. Nadat er de afgelopen jaren enorme stappen zijn gezet in het selectievoetbal bij VV Maarssen, is het nu de beurt aan het recreatieve seniorenvoetbal. VV Maarssen is gezegend met een grote jeugdafdeling, waar de senioren nog wat schril bij afsteken. VV Maarssen zet er stevig op in om dat structureel te veranderen. Vanaf komend seizoen gaat VV Maarssen meer aandacht, tijd en middelen investeren in spelers die niet de ambitie hebben om het eerste elftal te halen, maar wel heel veel plezier beleven aan het voetbal. VV Maarssen biedt ook voor de wat oudere spelers specifieke oplossingen, bijvoorbeeld met 35+- en 45+-teams.

Ook in de zaal
Niet alleen op het veld, maar ook comfortabel overdekt biedt VV Maarssen interessante mogelijkheden voor wat oudere voetballers. Wil je in teamverband zaalvoetballen, waarbij ook de derde helft belangrijk is? Dan heeft VV Maarssen plek in twee zaalvoetbalteams. VV Maarssen heeft al jarenlang een levendige zaal-afdeling. Voor veel voetballers is een overstap naar de zaal heel gebruikelijk.Vrouwen terug op zaterdag
Vanaf het komende voetbalseizoen start VV Maarssen met vrouwenteams op de zaterdagmiddag. Het draait daarbij om spelplezier en gezelligheid. Bij VV Maarssen is jarenlang met groot succes door de vrouwenteams op zondag gespeeld, maar tegenwoordig wil iedereen liever op zaterdag voelballen. Daarom start VV Maarssen vanaf seizoen 2021-2022 met vrouwenvoetbal op zaterdag. Op zaterdagmiddag 17 juli organiseert VV Maarssen een Open Training voor geïnteresseerde speelsters. Bij die gelegenheid kunnen belangstellenden een keer vrijblijvend sfeerproeven en kijken of voetballen bij VV Maarssen bevalt.

Voetballen bij VV Maarssen geeft naast plezier en gezelligheid ook de mogelijkheid om over twee jaar op het hypermoderne sportpark Zuilense Vecht te spelen. Met splinternieuwe kleedkamers, een sfeervol en eigentijds clubgebouw en vier kunstgrasvelden. Hierdoor kunnen trainingen en wedstrijden altijd doorgaan. Interesse in het voetbal bij VV Maarssen? Neem dan contact op met Geert van Liempt (voorzitter senioren VV Maarssen) via e-mail geertvanliempt@vvmaarssen.nl. Kijk op de site www.vvmaarssen.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden om bij VV Maarssen te voetballen. Inschrijven kan snel en makkelijk online: https://www.vvmaarssen.nl/club_aanmelden.