Schuif-es-aan in Breukelen Noord gaat weer beginnen

We gaan weer beginnen!! Op vrijdag 30 juli a.s. is er weer een schuif-es-aan, weliswaar met de dan geldende restricties, maar het begin is er.

We bereiden op deze dag zoals gebruikelijk een 3 gangen menu.
Bij binnenkomst na half zes staat er een drankje voor u klaar, waarna we rond zes uur het voorgerecht serveren. Na afloop van de maaltijd is er nog een kopje koffie met iets lekkers.
De kosten bedragen € 10.00 p.p. incl. een drankje.

Bent u alleenstaand en wilt u onderhet genot van een drankje en maaltijd gezellig met anderen babbelen, meld u dan zaterdag 3 juli na 9.00 uur aan via activiteiten@overnoord.nl of door het antwoordapparaat in te spreken telnr. 0346- 751840.
LET OP ons emailadres is gewijzigd in activiteiten@overnoord.nl

Koks gezocht voor Schuif-es-aan
Vindt U het leuk om te koken en durft u de uitdaging aan om met een beperkt budget een goed en gezond 3 gangen menu te bereiden voor onze gasten, laat het ons weten en stuur een mailtje aan: activiteiten@overnoord.nl.
Er van uitgaande dat de restricties snel vervallen, wordt er gekookt voor ca. 25 personen. Het is vrijwilligerswerk maar de gemaakte kosten worden uiteraard vergoed en we zorgen voor een klein presentje. Natuurlijk zijn onze enthousiaste vrijwilligers bereid om een handje te helpen.