Sinterklaas komt naar Breukelen

Het was nog even onzeker of Sinterklaas en natuurlijk zijn Pieten Breukelen wel kan gaan bezoeken. Maar die onzekerheid is nu weg. Sinterklaas komt zaterdag 13 november met zijn Pieten naar Breukelen. Vanaf 13.30u gaat de stoet vanaf de Herenstraat door het dorp. De Corona maatregelen maken het niet mogelijk om per boot aan te komen bij Boom en Bosch.

Geen vaartocht, geen aankomst in de mooie tuin van Boom en Bosch, het is even niet anders. Het risico dat er dan toch teveel personen lang op één plek staan is te groot. De organisatie geeft aan: ‘geen intocht houden willen we de kinderen van Breukelen niet aandoen, met een aangepast programma doen we wat er onder deze corona maatregelen kan’.  En een mooie optocht gaat het zeker worden want Sinterklaas zet niet alleen de danspieten in maar ook bakfietspieten. En al die andere Pieten? Die komen gewoon op de fiets!  Voor Sinterklaas is de fiets iets teveel uitdaging en kiest dan ook voor een mooie open auto. Kortom een bont gezelschap vult zaterdag  13 november de straten van Breukelen. Vanaf 13.30u.

De route loopt vanaf de Herenstraat  naar de Heycoplaan, Orttswaranda, langs het Heycop richting Kerkbrink en vanaf daar naar Stinzenlaan Noord en zo door Broeckland terug richting Markt. Einde is om ongeveer 16u Kijk voor detailinfo route op: https://www.facebook.com/people/Sinterklaasintocht-Breukelen/100054376606754/