Snackkar De Meerpaal in Reigerskamp gaat sluiten. Donatieactie gestart.

Al ruim 29 jaar is de patat van Linh en Kimchi Nguyen van Snackkar de Meerpaal in Reigerskamp op de parkeerplaats van de nu gesloten Lidl een begrip. Helaas moeten deze hardwerkende mensen dinsdag 27 juni voorgoed hun zaak sluiten. Eigenaar Linh is zeer ernstig ziek. Sinds vorige week staat hij zelf niet meer op zijn vaste stek in de kar. Zijn vrouw Kimchi verkoopt dit weekend de laatste frietjes en ijsjes, waarna de kar ontmanteld moet worden. Het einde van een tijdperk in Maarssenbroek.

Van iedere vaste klant kennen zij de vaste bestelling en de gezinssamenstelling. Als je afwijkt van je normale friet-afhaal-ritme wordt dat direct opgemerkt. Altijd een grapje van hem en een lach van haar voor iedereen. Een geoliede machine die met zorg en liefde de beste friet van Maarsenbroek bakte. Een vertrouwd en goed adres voor een patatje troost en al je feesten en partijen.

Linh zou nog enkele jaren zijn zaak draaien en dan gaan genieten van een welverdiend pensioen. Deze tijd lijkt hem niet gegeven. Het zou mooi en welverdiend zijn als wij met z'n allen zijn vrouw en twee jonge dochters nog iets mee kunnen geven voor de toekomst.

Initiatiefneemster Madelon de Jong startte daarom een "GoFundMe" actie. De opbrengst daarvan gaat rechtstreeks naar Linh, Kimchi en hun twee schoolgaande dochters. Uw bijdrage komt dus goed terecht.


Meer nieuws