Specsavers Maarssen zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten.  Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal de Specsavers Maarssen de twee winnaars bekend maken. 


Zet een dierbare in het zonnetje

Nu de zomer langzaamaan begint te naderen en de zon steeds meer gaat schijnen, is het voor velen weer tijd om de zonnebril vaker op te zetten. Een mooi moment voor Specsavers Maarssen om klanten in het zonnetje te zetten met een gratis zonnebril t.w.v. €300.


“Het afgelopen jaar kende veel uitdagingen, voor ons een reden om onze klanten te bedanken met een leuke winactie. Maar nog leuker is het dat klanten een dierbare in het zonnetje kunnen zetten door hem of haar op te geven voor de winactie. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jou het afgelopen jaar veel heeft geholpen, veel voor een ander klaar stond, of iemand die een gewoon cadeautje verdient,” zegt Huib Terheggen, eigenaar Specsavers Maarssen.


Iedereen die een bril of hoortoestel aankoopt in de maand mei maakt kans om een gratis zonnebril te winnen. En deze klanten kunnen vervolgens in een speciale box in de winkel ook nog iemand opgeven van wie zij vinden dat diegene een nieuwe zonnebril verdient. In juni zal Specsavers Maarssen beide winnaars persoonlijk op de hoogte stellen van het nieuws.