Start wandelseizoen 2021/2022 Ommetje Breukelen


In september, de maand waarin Ommetje Breukelen haar 10-jarig wandeljubileum viert, gaat het nieuwe wandelseizoen van start.
Stand van zaken: er bestaan momenteel 2 wandelgroepen. Beide groepen lopen 1 tot 1,5 uur in hun eigen tempo.

Voor beide wandelgroepen geldt dat met ingang van 9 september de donderdagwandelingen als vanouds starten om 10.00 uur vanaf Over-Noord en kletsen we na afloop gezellig met elkaar bij onder het genot van koffie/thee.
Aanmelden vanaf 9.45 uur. Deelname aan de wandelingen is € 2,00 incl. koffie/thee.

Uitzondering de 1e donderdag van de maand, dan is er klassieke muziek in Over-Noord en starten we in onderling overleg elders.

De groep van o.l.v. Ida en Ed lopen een tempo van ong. 4 km per uur. Zij maken in onderling overleg hun eigen wandelprogramma bekend bij de wandelaars.
De groep van Tiny en Tilly lopen een tempo van rond de 5 km per uur, de routes worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt op Facebook.

Zoals voor Corona wordt er iedere 3e zaterdag van de maand bij voldoende belangstelling een leuke wandeling elders aangeboden.
Deze worden per mail bekend gemaakt. Dit kunnen zowel door andere verenigingen of door Tiny georganiseerde wandelingen zijn.
Voorinschrijving verplicht. Wandeltips zijn gaarne welkom.

Uiteraard houden we ons, zolang er sprake is van corona, aan de basisregels van het RIVM. En we gaan er vanuit dat, als je coronaklachten hebt, je niet aansluit bij de wandelingen.