[Audio interview] Stichting werkt aan verdere versterking banden Breukelen - Brooklyn

De Stichting Brooklyn Bridge Breukelen had met het afgelopen herdenkingsjaar een gouden kans om de banden tussen Breukelen en Brooklyn verder aan te halen. Ook na het herdenkingsjaar vinden er tal van ontwikkelingen plaats. In een telefonisch interview vanuit Brooklyn met bestuurslid Bram Donkers horen we meer over de huidige ontwikkelingen en activiteiten. 

Doel van de versterking van de banden ligt in overtuiging van de stichting, de Borough President van Brooklyn en de burgemeester van Stichtse Vecht dat samenwerken leidt tot ontwikkeling van vriendschappelijke betrekkingen tussen de twee gemeenschappen. De relatie Breukelen-Brooklyn heeft tot doel de onderwijskansen, culturele uitwisselingen en economische ontwikkeling voor beide plaatsen te vergroten en beide gemeenten bewust te maken van unieke historische relatie. Op beide locaties komen er evenementen, gemeenschappelijke activiteiten en toekomstige programma's op basis van vriendschap van wederzijdse samenwerking. Eendracht maakt macht!

Op dit moment is bestuurslid Bram Donkers op eigen kosten in Amerika om de banden op lokaal niveau verder te versterken. Op de Instagram Pagina van de stichting is daarover meer te vinden. 

Of kijk voor meer informatie over de stichting op hun website. 


Meer nieuws