Streekmuseum Vredegoed zoekt 'vrienden' voor financiële steun

'Vrienden zijn onmisbaar, op vrienden moet je zuinig zijn. Musea zijn onmisbaar, op musea moet je zuinig zijn. Ziehier de overeenkomst tussen u en Streekmuseum Vredegoed' aldus het museum. Voor minimaal € 10,-- per jaar bent u Vriend van Streekmuseum Vredegoed. 

Tenminste, als u Vriend bent, of wordt, van Vredegoed. Het museum aan de Heuvellaan 7 te Tienhoven/Oud-Maarsseveen heeft veel te bieden. Naast een unieke collectie die een goed beeld geeft van het leven en werken rond 1900 in de dorpen Tienhoven en Oud-Maarsseveen en het omliggende veengebied, kunt u diverse boeiende natuurtochten maken, te voet, te fiets of per fluisterboot.De jaarlijkse wisselexposities en het scholenproject Jet en Jan zijn intussen een begrip in Stichtse Vecht en omstreken. Vredegoed bestaat intussen ruim 10 jaar, zij heeft haar bestaansrecht wel bewezen. De laatste twee jaar waren pittig vanwege Corona, maar de toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien.

Financiële steun
Uw financiële steun is hierbij uiterst/meer dan ooit welkom! Voor minimaal € 10,-- per jaar bent u Vriend van Streekmuseum Vredegoed. U krijgt hiervoor een jaarkaart die u en een introducé een jaar lang gratis toegang tot het museum geeft. Tevens ontvangt u minimaal 2 maal per jaar de Vredegoed Nieuwsbrief en u wordt uitgenodigd voor speciale Vriendenactiviteiten.

U kunt uw bijdrage contant betalen of overmaken op Rabobank rekeningnummer NL11 RABO 0149 427 484 t.n.v. Stichting Boerderijmuseum Vredegoed in Tienhoven met vermelding van “Nieuwe Vriend + Naam, Adres en Woonplaats”. U kunt zich ook aanmelden door middel van het invullen van een Vriendenkaart in het museum of door contact op te nemen met het secretariaat (r.vanalphen@vredegoed.nl)

Streekmuseum Vredegoed
Heuvellaan 7
3612 BA Tienhoven/Oud-Maarsseveen
www.vredegoed.nl
www.facebook.com/PareltjevandeVechtstreek