[Video] Succesvolle 13e editie Thriathlon Maarssen

De 13e editie van de Triatlon van Maarssen werd gehouden op zaterdag 2 september. Met driehonderd deelnemers uit heel Nederland was de 'wedstrijd' op en rondom de Maarsseveense Plassen weer een groot succes. Ondanks dat er prijzen waren voor de 1e drie snelste deelnemers in de categorie senioren, junioren en jeugd, stond de promotie van de sport en de onderlinge gezelligheid tussen deelnemers en bezoekers voorop. 

Triatlon is een verzamelnaam voor gecombineerde duursporten. De meest voorkomende combinatie van triathlon bestaat uit de onderdelen zwemmen, wielrennen en hardlopen en zo was dat ook het geval in Maarssen. De organisatie lag in handen van Stichting Triathlon Maarssen waarvan de organisatie breed gesteund werd door een groot aantal vrijwilligers onder andere afkomstig van scoutingverenigingen uit Stichtse Vecht. Fotoclub Stichtse Vecht verzorgde de verslaglegging in beeld. 

De Triatlon Maarssen is een jaarlijks terugkerend evenement op en rond de Maarsseveense plassen. Hier ontmoet je triatleten van allerlei niveaus in een sportieve, laagdrempelige en gezellige sfeer.