Superzondag voor ParkPodium Boom & Bosch

Het fantastische zomerweer in combinatie met de aangekondigde bands lokte zondag heel veel bezoekers naar hartje Breukelen om te genieten van een swingend ParkPodium. (Tekst: Jelte Zondervan - Foto’s: Lydia Zita Joy en Iona Wattimena).

Snarky Puppy

Door de zeer goede weersomstandigheden werd het opnieuw een hele mooie muzikale middag in het park. Als eerste trad de band Sharky op. Een 10-koppige jazz-rockformatie met maar liefst vier blazers. Deze geweldige groep muzikanten maakte er met hun fraaie combi van jazz en rock, geïnspireerd door de Amerikaanse fusionband Snarky Puppy, gelijk een groot feest van! In de pauze ontvingen Cor en Bep de Groot van de organisatie een bloemetje. Cor en Bep kwamen naar het park om op de dag van hun 65-jarig huwelijk te genieten van de muziek.

Soulbrothers

Na de pauze namen The Soulbrothers het podium over. De drie Molukse mannen, die al twintig jaar samen optreden, zorgden met hun soulmuziek en driestemmigheid voor een soulshow van de bovenste plank. Alle grote soulhits kwamen voorbij. Het leek wel een volle discotheek zoveel als er gedanst werd; een onvergetelijke middag voor het publiek. 

Volgende week laatste ParkPodium

Voor de pauze maakt de Blue Basement Bigband er, met wel 20 muzikanten op saxofoon, trombone, bas, drum en toetsen, de laatste zondag (27 augustus) een memorabel feest van. Na de pauze sluiten Spaanse zangeres Monica Coronado en gitarist Manito het seizoen 2023 af met een prachtig flamencoconcert met muziek uit Spanje en Zuid-Amerika.

Gratis concerten

ParkPodium Boom & Bosch is er jaarlijks op tien zomerse zondagmiddagen. Zondag 27 augustus is de laatste keer van deze zomer. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er een foodtruck en een ijscokar op het terrein aanwezig. Wekelijks is er ook een loterij met prijzen die lokale winkeliers beschikbaar stellen. Meer informatie is te vinden op www.parkpodium.nl.


Meer nieuws