Team Clueless nodigt je uit op zondag 2 juli!

Zes verdachten, zes moorden in drie vrijwel uitverkochte voorstellingen. Wij hebben genoten, samen met ons enthousiaste publiek! Kom jij komend weekeinde uitzoeken wie dokter Black heeft vermoord? Er zijn nog enkele kaartjes voor zondag 2 juli om 13 uur. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij dit illustere gezelschap.

Het was flink zweten voor onze spelers en onze mensen achter de schermen afgelopen weekeinde. Maar daar was volgens het publiek niets van te merken. De verrassende voorstelling Clueless werd met een flinke vaart en volle  overtuiging gespeeld. De meest uiteenlopende types renden heel wat af tussen de diverse deuren, in de hoop de moordenaar te ontmaskeren.

Drie voorstellingen, vrijwel uitverkocht. Een prachtig decor op een sfeervolle plek tussen de bomen in de kasteeltuin, met lekkere stoeltjes voor de bezoekers. Bijzondere geluidseffecten en een fraaie en kleurrijke aankleding van de spelers. Sommige spelers hadden zelfs dubbelgangers.

Schrijver en regisseur Justin le Bruyn heeft een geweldige prestatie neergezet, waarvan het publiek volop genoot.

Komend weekeinde 1 en 2 juli spelen wij nog 3 voorstellingen, er zijn nog enkele kaarten te koop. Een mooie gelegenheid om ook te genieten van kasteel Sypesteyn en de prachtige kasteeltuinen!

Reacties van het publiek
Ook het publiek zat er warmpjes bij, maar leefde en lachte mee en reageerde enorm enthousiast op deze ‘anders dan anders’ voorstelling. Een van de reacties: ‘Wij hebben ontzettend genoten, goed stuk, kundige spelers, mooie locatie, goede interactie met het publiek. Van begin tot einde boeiend! Complimenten!! Tot een volgende keer!’

Meer informatie en de laatste kaarten reserveren
De voorstelling wordt gespeeld in de kasteeltuinen van Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht
Voor de voorstelling op zondag 2 juli om 13 uur zijn nog enkele kaarten te koop, beide andere voorstellingen zijn uitverkocht. Je kunt de laatste kaarten reserveren via: www.maarssen32.nl//ticket-bestellen/.