Theatergroep Maarssen '32 Club van het Jaar provincie Utrecht

Theatergroep Maarssen '32 Club van het Jaar provincie Utrecht

Theatergroep Maarssen ’32 is verkozen tot Cultuurclub van het Jaar van de provincie Utrecht.

Uit de 5 clubs met de meeste publieksstemmen koos de jury de theatergroep als provinciewinnaar, op basis van de motivatie. Veerkracht was daarbij een belangrijk thema.

Maarssen ’32 is een vereniging die zich al 90 jaar presenteert in steeds veranderende tijden, mooie producties maakt waar duizenden mensen van genoten, die steeds verbindt en samenwerking zoekt en die zich inzet voor ruimte voor podiumkunsten in de gemeente Stichtse Vecht. Ook door Corona en een enorme brand, die in maart 2021 de huisvesting en de grote collectie theaterspullen verwoestte, laat de club zich niet kisten.

De theatergroep gaat – namens de gemeente Stichtse Vecht en de provincie Utrecht – alles op alles zetten in de landelijke competitie. Op 31 mei presenteren zij zich aan de vakjury via een filmpje en in een interview. Hopelijk gaan zij dan door naar een gesprek met de hoofdjury op woensdag 2 juni. En vervolgens misschien zelfs naar de landelijke finale op 9 juni.

Online collecte Prins Bernhard Cultuurfonds
Van 28 mei tot en met 5 juni collecteert Maarssen ‘32 voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel. De groep kan de donaties goed gebruiken voor de wederopbouw na de alles verwoestende brand en om het 90-jarig jubileum in 2022 te vieren met een hele bijzondere

voorstelling. U kunt doneren via deze link: https://qr3.ideal.nl/56f29c19-4a03-4070-9c8a-9b9aba848ae1