Theatergroep Maarssen 32 zoekt helpende handjes

Er wordt bij theatergroep Maarssen 32 hard gewerkt aan de voorstelling in juni/juli bij kasteel Sypesteyn. Ben jij handig en wil je tijdens gezellige klusavonden meewerken aan mooie decors, rekwisieten, belichting en/of geluid? Meld je dan aan om een avond te komen kijken bij het team Decor & Techniek in het clubgebouw van de theatergroep in Breukelen.

Wij zijn een hechte vereniging met ca 30 leden die zich voor en achter de schermen inzetten voor mooie producties. Het team Decor & Techniek ontwerpt en maakt prachtige decors, rekwisieten, belichting, geluid en soms ook beeld(projectie) voor onze voorstellingen. Daarnaast heeft dit team een belangrijke rol tijdens de opbouw en afbouw van producties en zijn zij ook actief tijdens de voorstellingen, bij de bediening van de techniek en bij decorwissels. Zij zetten zich ook in voor een prettig en praktisch ingericht clubgebouw. Dit alles samen met de andere leden.

Het team werkt gezellig en goed met elkaar samen, op dit moment op de donderdagavonden. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit. Graag breiden we het team uit van nu 3 naar 5 tot 6 personen.

Theatergroep Maarssen ’32


Meer nieuws