TheatergroepZonderZaal terug met een komedie

TheatergroepZonderZaal speelt dit jaar de zelfgeschreven komedie Ottostore over hoe een speelgoedwinkel en de eigenaar Otto proberen te overleven in de veranderende tijd. De winkel heeft de corona en energiecrisis nauwelijks overleeft en de internet concurrentie blijft moordend.

Maar de winkel is het kindje van Otto en hij wil niet opgeven dus loopt hij rond met een halve burn-out. Zijn huwelijk gaat slecht. De wereld zit hem dwars. Otto overnacht inmiddels zelfs in de personeelskamer, de locatie waar het hele verhaal zich afspeelt.

De gelovige manager Bo, nieuw personeel en Otto’s succesvolle dochter moeten de zaak met moderne middelen redden. Het verhaal staat in deze tijd, een tijd waarin de mens zich moet gaan aanpassen om de goede zaak en de wereld te redden. De personages doen er alles aan om te helpen maar ach iedereen heeft ook zijn eigen belangen wat het complex maakt.

TZZ maakt sinds 2013 voorstellingen in Breukelen. Na een aantal stille jaren zijn ze terug met een geheel eigen en eigenzinnige hedendaagse komedie.

Wees welkom in het oude parochiehuis aan de Herenstraat op  10 en 11 november om 20.00uur of op 12 november om 15.00 uur.
Kaarten a 12,50 via reserveren@theatergroepzonderzaal.nl of bij boekhandel van Kralingen.
Zie ook Facebook: TheatergroepZonderZaal

Regie en tekst: Maud van Wielink
Spel: Hans Pronk, Barry van der Linden, Marcel Rademaker, Salien Witteveen, Godelief Maasen, Inge Bastiaanse, Gerhard Hof, Irma Gondrie, Petra van Schaik
Techniek: Wes van Rijnsoever
Poster en flyer, decordoek: Quina design