Theatervoorstelling 'Zo goed als nieuw'

Op zaterdag 19 november speelt Sandra Ammerlaan haar voorstelling in het Carlton President Hotel (Floraweg, Utrecht). Een ongecensureerde, scherpe, hilarische en inspirerende voorstelling, met een kijk die Sandra op situaties heeft die niet situaties veranderen maar wel wat je ziet. 

Er zijn gebeurtenissen in een leven die je liever wilt vermijden, maar die ons allemaal overkomen. Wat als dit kadootjes zijn? Verpakt in schuurpapier. In iedere situatie zitten 3 dingen: Iets om dankbaar voor te zijn, iets om van te leren en iets om te lachen.  Maart 2020…. 2 weken voor haar voorstelling ligt de wereld plat, alles wordt gecanceld. Vier weken later… Alsof het nog niet genoeg op zijn kop stond, de man in haar leven, haar beste vriend, altijd kritische adviseur maar bovenal haar vader wordt niet meer wakker. Wat een slechte film.  Afscheid van dierbaren, inkomen verliezen, verslaafd aan medicatie, cold turkey afkicken alsof je een legale drugsverslaafde bent, spirituele ontwakening, Dateleed, aanranding, een versleten heup en een breuk in middenrif. Dit is een korte versie van de afgelopen 2 jaar uit haar leven. Alsof je in serie 6 zit van je eigen realitysoap, waarbij de regisseur steeds meer “nieuwe shit” probeert te bedenken om het interessant te houden. Haar reactie: “Gelukkig heb ik nog niets dubbel! Stel je voor dat het saai wordt”.

In deze voorstelling deelt Sandra de meest dolkomische, kwetsbare, pijnlijke, en hilarische momenten van haar leven. Hoe geestelijke mishandeling, een miskraam, een depressie met suïcidale gedachten uiteindelijk het beste lijkt te zijn wat je had kunnen overkomen.

Wil je leven of overleven? En hoe ga je van lijden naar leiden?

• Sandra Ammerlaan

19 november speelt ze haar voorstelling in het Carlton President Hotel (Floraweg, Utrecht). Aanvang 20.30 uur.

Kaarten a € 19,50 per stuk inclusief pauzedrankje en goodiebag zijn te koop bij de voorverkoopadressen:

- Vivant Enjoy, Dr. Plesmanlaan, Maarssen

- Natasfashion, Kaatsbaan, Maarssen

- Eetcafe Rabelais, Bolesteinsestraat, Maarssen

Of online: www.laughatshit.com