Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling monteur in Maarssen

De politie heeft afgelopen maandag twee mannen van 19 en 21 jaar aangehouden voor de zware mishandeling van een monteur in Maarssen meldt RTV Utrecht op haar website. Bij deze mishandeling werd een 27-jarige monteur tijdens zijn werk flink toegetakeld.

Het slachtoffer was op 1 februari rond 21.30 uur aangekomen bij een klus in Maarssen. In de buurt van het adres waar hij moest zijn, wordt Davey door een onbekende man met een stalen pijp op zijn hoofd geslagen. De cv-monteur viel op de grond, maar werd ook daarna meerdere keren op zijn hoofd geschopt. Nadat Davey probeerde op te staan, kreeg hij opnieuw een klap tegen zijn hoofd. De monteur vertelde dat de dader er rennend vandoor was gegaan. Ondanks de verwondingen stapte Davey terug in zijn bus en ging de weg op. Bij een ambulancepost in Maarssenbroek werd hij opgevangen.

Flinke verwondingen

Later bleek dat dat de monteur flinke verwondingen heeft overgehouden aan de mishandeling. De monteur had op z'n voor- en achterhoofd een flinke wond. Ook had hij een scheur achter z'n oor en een hersenschudding.Na een onderzoek van de politie zijn afgelopen maandag twee verdachten aangehouden. Hun rol bij de mishandeling wordt onderzocht.


Meer nieuws