Uitslagen bekerwedstrijden Voetbal

Afgelopen weekend waren er geen competitie wedstrijden binnen het voetbal. Dit was een inhaalweekend waar alleen DOB nog een inhaalwedstrijd tegen Altius moest spelen. Helaas is deze inhaalwedstrijd niet op de zaterdag gespeeld, maar uitgesteld tot dinsdag avond 24 oktober. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Bekerwedstrijden

Voor de beker speelden in Stichtse Vecht nog drie teams. FC Breukelen, vv Maarssen, en NiTA. Breukelen speelde uit tegen de Posthoorn en won overtuigend met 0 - 6. vv Maarssen ging bij VRC op bezoek en sleepte daar met 0 - 2 de winst mee naar huis. NiTA kreeg een 1e klasser op bezoek sv Montfoort. Helaas bleek dat shirt een maatje te groot. NiTA hield de eerste helft nog moedig stand, maar moest toch 0 - 4 op het scoreboard zien na afloop van de wedstrijd.

Andre Timmer was bij de wedstrijd en sprak na afloop nog een aantal oud-bekenden. Gert Kruys als trainer van Montfoort en Ricardo Bakker - oud speler van vv Maarssen.

Op het wedstrijdverslag van Altius - DOB is het nog even wachten. Dit is nog niet beschikbaar via de KNVB. Komende week hervatten de competitiewedstrijden weer.