Uitslagen competitie week 13

Nadat vorige week alle wedstrijden waren afgelast door sneeuw en vorst was er deze week weer een volledige competitie. Na afloop van de wedstrijd VVOP - vv Maarssen bereikte ons het droeve nieuws dat elftalleider Willem Kentie in de kleedkamer was overleden. Een zwarte dag voor vv Maarssen. Archieffoto's van Nico van Stroe bij de wedstrijd FC Breukelen - vv Maarssen.

Uitslagen

De Vecht wist weer te winnen en hoe! Met acht doelpunten een enorme opsteker voor de club uit Loenen. Ook DWSM en DOB kwamen met de drie punten naar huis. Voor vv Kockengen werd het een gelijkspel (3-3). Ook VIOD verdiende een punt tegen Hercules (5-5). Voor OSM '75, FC Breukelen en NiTA waren er geen punten te verkrijgen. vv Maarssen dat met een verlies (2-1) van het veld kwam werd de dag diepzwart door een plotselinge hartstilstand van elftalleider Willem Kentie. Toegeschoten hulpdiensten konden helaas niets meer uitrichten. Wij wensen zijn familie, vrienden en het eerste team van vv Maarssen heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

RTV Stichtse Vecht Cup

Door de winst van DOB en het verlies van OSM '75 is nu toch de eerste plaats voor DOB. Ook DWSM klimt nog een plaats. Voor OSM '75 en FC Breukelen zal er toch de komende wedstrijden gewonnen moeten worden om een kans te maken op de RTV Stichtse Vecht Cup. De Vecht klimt met de winst ook omhoog en heeft zicht op de eerste vijf.

Topscorer

We hebben twee topscorers op de eerste plaats. Jordi (FC Breukelen) en Mohammed (DWSM) hebben beiden acht doelpunten. Bij de teams is DWSM nu met 27 doelpunten de nummer één.

Schema komende week

Voor volgende week een druk schema met voor alle teams wedstrijden.