Uitslagen competitie week 14

In de afgelopen week werden weer veel doelpunten gemaakt. Vooral sv de Vecht had de smaak te pakken met 8-0 tegen BVV. We werken een vlekje weg rondom de uitslagen van DOB (die hadden een wedstrijd meer gespeeld dan gemeld) en er is een nieuwe nummer 1 voor de RTV Stichtse Vecht Cup. Foto Andre Timmer bij sv de Vecht - BVV.

Uitslagen

Ook deze week pakt sv de Vecht acht doelpunten. Ditmaal tegen BVV '31. DOB houdt de zege vast en haalt ook deze thuis de drie punten. DWSM ging onderuit tegen ZuidOost United met 1-7. OSM '75 pakt uit tegen Hercules de drie punten en doorbreekt hopelijk de ban. Ook Kockengen is goed bezig en wint tegen SVM. Breukelen behaalt tegen Lunteren gelijkspel. En naast DWSM ging ook VIOD met 6-0 hard onderuit tegen Zwaluwen Utrecht.

RTV Stichtse Vecht Cup

DOB en OSM '75 winnen beide. Helaas had de redactie een fout gemaakt en één wedstrijd van DOB vergeten mee te tellen. De huidige stand is weer helemaal bijgewerkt met de laatste cijfers.

Topscorer

Jordi (FC Breukelen) en Mohammed (DWSM) blijven met elkaar in gevecht om de eerste plek. Met deze week hebben beide heren negen doelpunten op hun naam. Het team is wel gewijzigd met de monsterzege van sv de Vecht.

Schema komende week

Komende week voornamelijk inhaalwedstrijden. Ook deze maandag nog een wedstrijd van de dames van OSM '75.