Uitslagen competitievoetbal - ronde 11

Uitslagen

Helaas ook deze week een gestaakte wedstrijd. De Merino's tegen vv Maarssen werd bij een stand van 1-1 gestaakt. Verder waren er vrij veel gelijke spelen. NiTA komt weer tot scoren en mag met 3-0 tevreden zijn. Al was een van de drie een eigen doelpunt. Bij FC Breukelen was er een doelpuntenregen van 7-1 te zien. zowel Raoul Sam Sin als Junior Welten maakten een hattrick en Jordi Grillik mocht met één doelpunt de zeven compleet maken. Voor de dames van OSM '75 was het met een gelijkspel een mooi moment. Eindelijk van de nul punten af.

Interview Leon Nieuwhoff - vv Kockengen

Naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd van vorige week hadden we in Goedemorgen Weekend Leon Nieuwhoff aan de lijn. Hij legde uit wat er gebeurde en hoe hij tegen de zaak aankijkt. Kockengen zal niet snel de uitwedstrijd tegen VVJ willen spelen.

RTV Stichtse Vecht Cup

Het wordt een wat sleets verhaal maar zelfs met een gelijkspel behoudt OSM '75 de koppositie in de RTV Stichtse Vecht Cup. Hierbij komt FC Breukelen op de tweede plek wel dicht bij. DOB zakt een plek in verband met het gelijkspel, maar bij DOB zijn er nog wat wedstrijden in reserve om die eerste plek te claimen.

Topscorer

Ook deze week behoud Jordi zijn positie als topscorer. Met een wedstrijd met zeven doelpunten maakte Jordi er maar één. Maar dat was genoeg om de eerste plaats te behouden. Raoul Sam Sin en Junior Welten maakten allebei een hattrick. FC Breukelen heeft met deze monsterzege wel de eerste plek in de teams ranglijst overgenomen van DWSM.

Schema komende week

Komende week is een inhaalronde waarbij de meeste teams vrij zijn. Toch een aantal wedstrijden zo vlak voor de winterstop.