Uitslagen competitievoetbal - ronde 5

Uitslagen

Het was deze weel een klein slagveld in de uitslagen. Weinige teams wisten te winnen en slechts een paar hielden de schade beperkt met een gelijkspel. sv de Vecht, OSM '75 en DOB wisten met een gelijkspel goed stand te houden. vv Maarssen en NiTA gingen hard onderuit met een fors aantal doelpunten tegen. vv Maarssen dat uitkwam tegen sv Veensche Boys had aan de nummer drie in de poule een harde dobber. vv Maarssen staat tiende in deze poule. FC Breukelen, dat zich lager in dezelfde poule bevindt (dertiende plaats) mocht het opnemen tegen de nummer zes: FC de Bilt. Breukelen verloor de wedstrijd maar hield de achterstand beperkt op een 2 - 1 eindstand. 

RTV Stichtse Vecht Cup

De stand in de RTV Stichtse Vecht Cup is met alle uitslagen niet significant gewijzigd. Door winst van vv Kockengen op VIOD komen zij hoger op de lijst. Voor de top 5 is er eigenlijk geen wijziging.

Topscorer

Er is wel een wijziging in de Topscorer gekomen. Mohammed El Ghazouani neemt het stokje over van Dave Trentelman door twee keer te scoren in de wedstrijd tegen Sporting Almere. Hoewel de wedstrijd werd verloren kwam DWSM met vijf doelpunten toch met een kleine winst naar huis. Naast de Topscorer zijn ze nu ook het team met de meeste doelpunten.

Schema ronde 6

Voor de zesde ronde is het schema bekend. Onderstaand de te spelen wedstrijden voor komend weekend..