Uitslagen competitievoetbal - ronde 6

Uitslagen

Deze week minder uitslagen want drie wedstrijden werden uitgesteld. De wedstrijden van DWSM en DOB zijn uitgesteld tot 16 december. De dames van OSM '75 komen 18 november opnieuw tegen Hercules op het veld. Voor de gespeelde wedstrijden zien we dat vv Maarssen en FC Breukelen de gelijkspel konden behouden. In de stand staat vv Maarssen op een negende en FC Breukelen op een dertiende plek met alleen Hilversum nog onder zich. De winst voor de heren van OSM '75 kwam moeizaam bij vv Kockengen. Maar door deze winst loopt OSM '75 wel uit in de RTV Stichtse Vecht Cup. Ook in de poule staat OSM '75 nu eerste door verlies van UVV. Ook voor sv De Vecht was er de winst op ZuidOost United. Zij staan nu een plek boven DWSM op de zevende plaats. De dames van VIOD verloren roemloos bij de Meern dat een tweede plek inneemt op de poule. VIOD staat negende.

RTV Stichtse Vecht Cup

Door winst van OSM '75 komen zij nog steviger boven in de RTV Stichtse Vecht Cup te staan. Ook DOB en sv De Vecht doen goede zaken bovenin. Waar vv Maarssen en DWSM de vierde en vijfde plek bezetten.

Topscorer

Topscorer blijft voorlopig Mohammed El Ghazouani van DWSM. Met een wedstrijd minder gespeeld is er alle kans om uit te lopen. Hij krijgt wel stevige competitie van FC Breukelen, NiTA en OSM '75 dus wie weet wat daar nog gaat gebeuren.

Schema ronde 7

In een nieuwe poging om tegen Altius te spelen zal DOB 7 november het veld betreden. De overige wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 11 november.

Interviews

Andre Timmer ging kijken bij vv Kockengen - OSM '75. Hij maakte er twee interviews met beide teams.