RTV Stichtse Vecht

Uitslagen competitievoetbal - ronde 8

Uitslagen

OSM '75 verliest van UVV en heeft daarmee de kans op een eerste periodetitel opgegeven. Zij zakken naar een vijfde plek in de poule. Ook Kockengen en VIOD weten deze week niet te winnen. Breukelen pakt door en wint opnieuw. Ditmaal met 3 - 0 van Achterberg. Maarssen verliest opnieuw en zakt in de poule naar een twaalfde plek. NiTA speelt gelijk tegen Odysseus en klimt hiermee een plek. Voor de Vecht is het de vierde keer dat een wedstrijd eindigt in een 3 - 3 gelijkspel. DWSM, in dezelfde poule speelt gelijk tegen Eminent Boys. Voor beide teams goede resultaten gezien de sterke poule. De wedstrijd van DOB werd door de tegenstander afgelast en zal op een later moment worden gespeeld. Van de dames komt alleen OSM '75 in actie. Zij krijgen klop van Hercules. Van de zes wedstrijden van de dames zijn allen verloren.

RTV Stichtse Vecht Cup

In de RTV Stichtse Vecht Cup wisselen Breukelen en DWSM weer stuivertje. Voor de rest blijft de top 5 ongewijzigd. Het beeld is enigszins vertekend vanwege de drie wedstrijden minder van DOB. 

Topscorer

Aan de kant van de TopScorer loopt DWSM verder uit zowel als team als Mohammed El Ghazouani. Bram Nomden van de Vecht nadert met 1 punt afstand. 

Schema ronde 9

Breukelen en Maarssen mogen deze week twee keer aan de bak. Eenmaal op de dinsdag in de beker wedstrijden en daarna volgt komende zaterdag weer de competitie.