Utrechtse De Fabrique neemt Wunderland Kalkar over

Na ruim 25 jaar draagt Nederlandse ondernemer Hennie van der Most Wunderland Kalkar over aan de Utrechtse holding DeFabrique. De holding die bekend staat om de exploitatie van de kartfabriek en een aantal evenementenzalen op de grens van Maarssen en Utrecht. DeFabrique is een voormalig fabrieksterrein op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. 

Na ruim 25 jaar draagt Nederlandse ondernemer Hennie van der Most Wunderland Kalkar over aan DeFabrique Holding. In 1995 kocht van der Most de oude kerncentrale aan en ontwikkelde het 55 hectare grote terrein tot een populair hotel-, business- en leisurecomplex. Met 40 attracties, 9000 m2 evenementenruimte, 20 vergaderzalen, 430 hotelkamers en 600.000 gasten per jaar is Wunderland Kalkar een toonaangevende locatie geworden. Van der Most draagt Wunderland Kalkar met een gerust hart over aan DeFabrique Holding, welke zijn bedrijfsvoering inclusief het huidige personeelsbestand zal doorzetten en doorontwikkelen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen- en leisurebranche is DeFabrique Holding dé partij die Wunderland Kalkar verder kan brengen. 

Voor DeFabrique Holding is dit een mooie aanvulling op het huidige portfolio van toonaangevende leisure- en evenementenbedrijven. Twintig jaar geleden werd op de grens van Maarssen en Utrecht een oude fabriek herbestemd tot DeFabrique Evenementenlocatie en leisurelocatie Kartfabrique. Acht jaar geleden werd het oude vliegveld in Enschede herbestemd tot Vliegveld Twenthe evenementenlocatie. Drie locaties met een uniek en eigen verhaal. Wunderland Kalkar met zijn kenmerkende kerncentrale sluit hier perfect op aan.


Meer nieuws