Veel ijspret op de schaats- en curlingbanen Winterfabrique

Haal je ijzers maar uit het vet en trek je warme winterkleding aan, want Winterfabrique is terug! Van 18 december 2021 t/m 16 januari 2022 beleef je samen met vrienden, familie, collega’s en kids heel veel ijspret op de schaats- en curlingbanen van de Winterfabrique. (Foto Abe Jonker)

BELEEF HET SAMEN

Na de positieve reacties van vorig jaar besloten organisatoren Kartfabrique en Ice-World om opnieuw samen te werken. Ze vertellen: “Vorig jaar hebben veel mensen de feestdagen niet kunnen vieren zoals ze graag wilden. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen wordt er ook nu weer enorm veel gecanceld. Daarom zijn wij gaan kijken naar wat er wel kan, zodat jong en oud dit jaar wel samen onvergetelijke momenten kunnen beleven.”

SCHAATS- EN CURLINGBANEN

Het resultaat? Een outdoor schaatsbaan van 1000 M2 en zes curlingbanen. Oftewel: heel veel ijspret! Glij als een pro over de baan, warm op met glühwein, veeg je een ongeluk tijdens de curling competitie en geniet samen van een oer-Hollands stamppotbuffet terwijl de kerstmuziek uit de speakers schalt. Alle ingrediënten om samen het jaar af te sluiten of 2022 goed in te luiden zijn aanwezig.

ALTIJD EEN PASSENDE DEAL

Dus ben je op zoek naar een leuke, winterse activiteit om te doen met collega’s, vrienden, familie of kids? Dan ben je bij Winterfabrique aan het juiste adres! Kies een passende deal of compleet arrangement en beleef samen de warmte momenten. Je boekt vooraf een tijdslot en de activiteiten zijn ingericht volgens de geldende coronamaatregelen. De openingstijden zijn op dit moment 10:00 - 17:00, maar kunnen afhankelijk van nieuwe maatregelen nog veranderen.