Verenigingen verkopen loten via de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september starten 23 verenigingen uit Stichtse Vecht met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat.

Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik € 9,5 miljoen voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de gemiste inkomsten. De kracht van de Grote Clubactie is het enthousiasme waarmee kinderen voor hun club langs de deur gaan. Maar ook de Grote Clubactie gaat mee met de tijd. Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur nét even wat verder weg ligt.


Deelnemers Stichtse Vecht
In Stichtse Vecht doen 23 verenigingen mee met de verkoop van loten. De deelnemende verenigingen zijn onder andere:

Tienhoven CSV Vooruitgang Is Ons doel Breukelen Handbal Vereniging Nijenrodes, Gym- en Turnvereniging Virto, Zeeverkenners Johannes de Doper, Terpsichore Maarssen Voetbalvereniging OSM 75, Volleybalvereniging VOC-Maarssen, THE PINK PANTHERS, Schaakclub Vegtlust, TV De Blauwe Reiger, Scouting Marsua, KVM on ice, OSM'75 atletiek en recreatiesport, MTLab Musicalos, Dansschool Spotlight Vreeland Gymnastiek en Sportvereniging DOS Kockengen VV KOCKENGEN, ESDO, Muziek- en Showkorps Triviant Loenen aan de Vecht S.V. de Vecht, Loenense MHC.