[Video] Politie zoekt getuigen en camerabeelden zware mishandeling Zwanenkamp

Woensdagavond 1 februari rond 21.30 uur was een 27-jarige installateur onderweg naar een klus in Maarssen. Eenmaal aangekomen op de Zwanenkamp stapt de man uit zijn bus en wordt uit het niets op zijn hoofd geslagen met een stalen pijp. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Toen de man 27-jarige man uit Nieuwegein  zijn bus uitstapte aan de Zwanenkamp in Maarssen, iets uit zijn bus pakte en op weg was naar een woning, werd hij zo maar aangevallen door een man. Hij werd met een stalen pijp op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer viel op de grond en werd ook meerdere malen op zijn hoofd geschopt. Toen hij op probeerde de staan kreeg hij opnieuw een klap tegen zijn hoofd.

De verdachte is hierna vermoedelijk weggerend in de richting van het Valkenkamp.

Signalement

  • lichte huid;
  • ongeveer 30 jaar oud;
  • 165 - 170 centimeter lang;
  • blond, kort haar;
  • vermoedelijk bril dragend
  • volledig donker gekleed.

Politie heeft fragen

De politie is bezig met een grootschalig onderzoek en heeft tal van vragen in de hoop een opening te vinden naar de dader:  Wie kan er meer vertellen over deze zware mishandeling?  Heeft u misschien camerabeelden waarop het incident te zien is? Woont u in de omgeving en heeft u camerabeelden? Of camerabeelden van de vluchtroute van de verdachte zijn, welke mogelijk via de Valkenkamp is gegaan?

De collega's van RTV Utrecht besteedde in het programma Bureau Hengeveld eerder aandacht aan de mishandeling