'Vier de Lente' middag voor kinderen bij Streekmuseum Vredegoed

Op 3 mei organiseert Streekmuseum Vredegoed de ‘Vier de lente!’-middag, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar. Tijdstip van 15.00 tot 17.00 uur. Hier kunnen zij genieten van voorleesverhalen, spelletjes en hun eigen geplukte thee. De middag duurt van 15.00 tot 17.00 uur en kost €7,50 per persoon, inclusief iets te eten en te drinken.

Het programma van de ‘Vier de lente!’-middag is speciaal ontworpen om kinderen kennis te laten maken met de lente en de natuur. Er worden spannende voorleesverhalen voorgelezen en er zijn diverse spelletjes om te spelen. Ook kunnen de kinderen hun eigen thee plukken en maken. Dit alles gebeurt onder begeleiding van ervaren medewerkers van het Streekmuseum Vredegoed.

De kosten voor deelname bedragen € 7,50. Het museum wil dit programma openstellen voor alle kinderen en gezinnen. Het is daarom mogelijk om aan te melden voor een alternatieve regeling als de kosten van €7,50 per persoon te hoog zijn voor bepaalde gezinnen.

Aanmelden voor de ‘Vier de lente!’-middag kan via e-mailadresr.vanalphen@vredegoed.nl. De middag belooft een leuke en gezellige activiteit te worden voor kinderen, waarbij zij spelenderwijs kennis kunnen maken met de lente en de natuur.


Meer nieuws