Vogelgeluiden herkennen met een app?

Herkent u dat? U bent lekker aan het wandelen en hoort overal vogels om u heen. Maar welke vogels ziet en hoort u nu? En welke vogel hoort je overal bovenuit? U zou daar best wat meer van willen weten. Met de app BirdNET kunt u vogelgeluiden herkennen.

Elke dinsdagmiddag Oefenplein

Vind u het lastig om apps te installeren op uw mobiele telefoon? Kom dan naar het Oefenplein in de Bibliotheek. Daar zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die u op weg kunnen helpen.Er is iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een Oefenplein in de Bibliotheek Maarssenbroek. De komende week, dinsdag 9 mei, is er speciaal aandacht voor het installeren en gebruiken van apps.  

Maar u kunt ook binnenlopen met al uw andere computervragen. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die u op weg helpen. Het Oefenplein is er voor alle inwoners van Stichtse Vecht, u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. En u kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig.

Neem bij voorkeur uw eigen opgeladen laptop, tablet of mobiele telefoon mee. Ook een koptelefoon of oortjes zijn handig. Heeft u geen eigen laptop? Dan kunt u oefenen op een laptop van de Bibliotheek.

Of kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/oefenplein.

Thuis oefenen?

Wilt u liever thuis oefenen? Dat kan ook. Op de website van de Bibliotheek vindt u een overzicht van handige websites waarop u zelf kunt oefenen. Bijvoorbeeld met het installeren van apps, maar ook met het versturen van e-mails, het gebruik van whatssapp en nog veel meer. Voor sommige websites moet u eerst een wachtwoord laten aanmaken bij de Bibliotheek. Loop gerust binnen, we helpen u direct. En u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/online.


Meer nieuws