Vol park bij swingend 4e ParkPodium

Mede dankzij het mooie weer zat Park Boom en Bosch in Breukelen afgelopen zondag weer helemaal vol met enthousiaste bezoekers van ParkPodium. Maar vooral de artiesten maakten de vierde concertzondag deze zomer tot een groot succes. 

John Regter zette een geweldige Elvisshow neer. Met grote opzwepende Elvishits nam de imitator het publiek mee naar de topjaren van Elvis Presley. Stilzitten was dan ook onmogelijk! Afgaand op het enthousiasme van het publiek was Regters imitatie van de grote Elvis een waar succes!

Na de pauze trad Serious Fun op. Een geweldige coverband. De drie dames en twee heren van de band trakteerden het publiek op een voor iedereen herkenbare setlist, waaronder mooie oude rocknummers. Er werd meegezongen, gedanst en geklapt! Serious Fun maakte er weer een groot muzikaal feest van, zoals we dit in Park Boom en Bosch gewend zijn. 

Juist omdat veel evenementen in deze coronatijd niet door kunnen gaan, was het voor Stichting ParkPodium Boom & Bosch én de bezoekers weer een heel bijzondere middag in het park. De organisatie, met de inzet van de vele vrijwilligers, is er trots op dat zij deze concerten mag neerzetten.  Gezien het enthousiasme en alle positieve reacties weet het publiek dit ook zeer te waarderen.