Vreelands restaurant Hendrik na verbouwing heropend

Na een intensieve verbouwing heeft het pannenkoeken-restaurant HENDRIK(voorheen Noord-Brabant) onlangs haar deuren in Vreeland weer geopend.

 Met hergebruik van oude materialen is het interieur van het koetshuis in ere hersteld.  De familie van der Linden, die hier als kind al kwam, is de nieuwe uitbater van het etablissement. Zij hebben er al hun passie en liefde in gestopt om het pannenkoekenhuis dat dateert uit 1967 een nieuwe uitstraling te geven maar wel met behoud van het klassieke karakter. 

Speciaal voor de kinderen bevindt zich in de prachtig ingerichte tuin een wensput en wordt de fantasie van de kleine gasten op de proef gesteld om de Pannenkoek van de Maand te bedenken. 

Veel dingen zijn veranderd, maar het huiselijke, nostalgische, oudhollandse van ditrestaurant moest behouden blijven voor de toekomst

• Tjerk van der Linden

Het nieuwe interieur is zeer uitgesproken en kleurrijk en wordt nu al het meest 'instagramable' pannekoekenrestaurant van Nederland genoemd. In elke hoek van het ruime restaurant is weer wat anders te zien.

De ambachtelijke pannenkoeken worden gemaakt met meel van de lokale molen de Ruiter in Vreeland. Hendrik biedt meer dan alleen pannenkoeken. Er is een nieuwe menukaart met Hollandse klassiekers én een uitgebreide borrel- en wijnkaart.Het restaurant is van dinsdag t/m zondag geopend. 


Meer nieuws