Vreelands restaurant Hendrik wint de Terraswedstrijd van de Gooi en Eemlander 2023

Restaurant Hendrik, in het idyllische Vreeland is verheugd aan te kondigen dat het de felbegeerde Terraswedstrijd van de Gooi en Eemlander van 2023 heeft gewonnen: “Een paradijsje waar gewoon alles klopt. Restaurant Hendrik in Vreeland bakt de perfecte pannenkoek.”

Dit historische pannenkoekenhuis, gehuisvest in een betoverend oud koetshuis sinds 1949, is 1,5 jaar geleden overgenomen door een familie die hier vroeger vaak te vinden was. Zij hebben de authentieke Hollandse sfeer met liefde behouden, maar het geheel in een fris nieuw jasje gestoken. Het winnen van de Terraswedstrijd van de Gooi en Eemlander is een erkenning van het werk dat Restaurant Hendrik heeft geleverd om een warm en gastvrij oord te creëren voor zowel lokale inwoners als bezoekers van verder weg. Het restaurant staat bekend om zijn uitgebreide menu met heerlijke pannenkoeken aangevuld met vele lunch- en dinergerechten, geserveerd op een schilderachtig, beschutte tuinterras.

De nieuwe eigenaren van Restaurant Hendrik eren de rijke geschiedenis van deze bijzondere plek terwijl ze tegelijkertijd moderne accenten toevoegen die het nog aantrekkelijker maken voor gasten van alle leeftijden. De combinatie van traditionele charme en eigentijdse verfijning heeft bijgedragen aan het succes van Restaurant Hendrik en heeft het tot een favoriete bestemming gemaakt voor zowel families als fijnproevers.

Tjerk van der Linden, een van de eigenaren van Restaurant Hendrik, is zeer verheugd over de erkenning die het restaurant heeft gekregen: "We zijn heel trots op deze prijs en willen al onze gasten bedanken voor hun enthousiaste reacties. Restaurant Hendrik is het resultaat van toewijding en liefde voor het vak, en we zijn vastbesloten om de beste pannenkoekenervaring te bieden die je kunt vinden in de regio."


Meer nieuws