Vrijwillige hulpdiensten weer op volle kracht in Stichtse Vecht

Voor al uw praktische, sociale en vervoersvragen kunt u weer terecht bij de hulpdiensten Graag Gedaan en HipHelpt in Stichtse Vecht.  De vrijwilligers zijn allemaal weer volledig inzetbaar, maar werken wel met de nodige voorzichtigheid. Bij vervoershulp wordt daarom standaard een mondkapje gedragen en bij alle hulp blijven de basisregels gelden.

Graag Gedaan is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9  - 10 uur in het kantoortje op de begane grond in het appartementengebouw het Heycop (naast zorgcentrum de Driestroom). U kunt ons tijdens deze uren ook bellen op telefoonnummer 0346-263800. Graag nemen wij uw hulpvraag direct persoonlijk met u door.

HipHelpt Stichtse Vecht is op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op 0346-700200. Hiernaast is het mogelijk uw hulpvraag direct in te voeren via de digitale helpdesk www.hiphelpt.nl/stichtsevecht. HiP Helpt is er speciaal voor die inwoners, die geen eigen netwerk hebben en geen geld hebben om hulp in te huren.

Ook als u zelf hulp wilt verlenen, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen koppelen aan een hulpvrager in uw buurt.