Waar kan je het WK kijken?

Met de aftrap van het WK in Qatar aanstaande zondag maken horecazaken zich op om bezoekers een mooi spektakel te bezorgen. Nederland speelt op 21, 25 en 29 november. Waar kan je het WK kijken?

Het WK begint op 20 november aanstaande om 17:00 uur, Qatar zal die dag de strijd aangaan tegen Ecuador. Een dag later mag Nederland het in de eerste wedstrijd opnemen tegen Senegal. Ondanks het omstreden karakter van het toernooi, zullen veel horecazaken het niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Maarssen

Zo kan je in Maarssen in verschillende zaken naar het WK kijken. Edo Kleijweg van café Het Schippertje laat weten dat hij alle Nederlandse wedstrijden op een groot scherm en vijf grote televisieschermen zal uitzenden. Eigenaresse Mascha Dekker van eetcafé Symfonie zal ook voor een groot scherm zorgen. Verder kunnen fans in café Restaurant de Eendracht en De Dorpsgek terecht. Laatste is op maandag en dinsdag wel gesloten maar op andere dagen is iedereen welkom.

Breukelen

Ook in Breukelen zijn ze druk bezig met de voorbereidingen. In Taveerne De Danne hebben ze een speciale WK-daghap samengesteld en zal er live muziek zijn. Op een groot scherm en meerdere televisieschermen hopen ze daar de bezoekers te vermaken. 

Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht kan je terecht bij Hans & Frietje en eetcafé Oud-Zuid. Eerstgenoemde zal voor een ronde bitterballen zorgen.

Tienhoven

In Tienhoven zal eigenaar Peter van Oosterom van café 't Kikkertje de WK-fans ook vermaken. In principe zal elke wedstrijd worden uitgezonden op een groot scherm en twee televisieschermen. Ook hij heeft al een speciaal WK-special gereed: de oranjemayonaise en de WK-burger. 

Nigtevecht

Tot slot zal eetcafé De Waterkant in Nigtevecht ook de fans welkom heten en de schermen klaarzetten.


Meer nieuws