Weer veel te doen in Wijkcentrum Over- Noord in Breukelen

In het Breukelse Wijkcentrum Over- Noord zijn weer tal van activiteiten in de maand november: film, klaverjassen, spelletjes, samen aanschuiven en lekker eten en schaken,

Filmvrienden

Een heel luchtige film. The Holliday. Eén van de betere films van Cameron Diaz. U kunt weer opgeven voor deelname via e-mail filmvrienden@over-noord.nl We draaien op zondag 5 november.
Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. 

The Holliday is een romantische komedie uit de Verenigde Staten (2006) met o.a. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black en Eli Wallach. Regie: Nancy Meyers.

Inhoud: Amanda (Cameron Diaz) heeft het uitgemaakt met haar vriendje omdat hij is vreemdgegaan. De vriend van Iris (Kate Winslet) heeft trouwplannen, maar niet met haar. Twee totaal verschillende
vrouwen met totaal verschillende levens. De een woont in een romantische Engelse cottage, de andere in een chique buurt in Hollywood. Ze hebben maar een ding gemeen: hun eeuwige pech met mannen. Wanhopig op zoek naar een vlucht uit hun leventje, ontmoeten ze elkaar op het internet en besluiten ze, impulsief, van huis te ruilen. Beiden vinden ze wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen er achter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen.

Klaverjassen 11 november

Zaal open om 13.00 uur, start kaarten rond 13.30 uur en rond 17.00 uur einde van deze kaartmiddag. Kosten p.p. € 4,00: is inclusief 1x koffie/thee en een versnapering.
Geen koppel klaverjassen. Er wordt "Amsterdams" gekaart.
U kunt zich aanmelden aan de zaal of per mail naar: ahasdonck@ziggo.nl
Wij zien jullie graag in wijkcentrum Over-Noord op de Vrijheidslaan 4 

Spelletjesmiddag

Op zondag 12 november kunt u weer meedoen met de spelletjesmiddag in het wijkcentrum. Kom ook eens langs. Altijd gezellig een praatje en een spelletje.
Louise van Os is blij met uw bezoek.

Creatief op zondag 19 november

Op deze altijd gezellige middag kunt u om 14.00 uur weer volop creatief bezig zijn met o.a.
✓ haken en breien
✓ Diamond Painting
✓ kleuren voor volwassenen

U bent natuurlijk ook welkom wanneer u een andere hobby heeft en uw spulletjes meeneemt.
Deelnamekosten zijn € 2,50 incl iets lekkers bij de thee.
Aanmelden kan via activiteiten@over-noord.nl of door gewoon binnen te lopen.

Schuif-es-aan

We gaan deze keer op de Franse toer, de maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht, natuurlijk is er ook nog een kopje koffie of thee om de maaltijd mee af te sluiten.
Vrijdag 24 november bent u (als alleenstaande) na 17.30 uur welkom, voor die tijd zijn de vrijwilligers nog druk bezig met de voorbereidingen.

Deelnamekosten bedragen € 11,00
Wilt u deze avond meemaken, dan kunt u zich zaterdag 4 november aanmelden door het antwoordapparaat in te spreken tel nr. 0346-751840

Jeugdschaak voor de basisschool

Het vervolg van het schaken voor leerlingen van de basisschool vindt in november plaats op 6, 13, 20 en 27 november. De kosten zijn € 12,50 voor 5 lessen in totaal (!), de 1e les te betalen.

Het maximale aantal is 12 leerlingen en de minimum leeftijd is 7 jaar. De lessen worden gegeven op 5
opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom. Het wijkcentrum is aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Er wordt tijdens een les eerst circa een half uur getraind met uitleg en daarna een partij geschaakt, om het geleerde in praktijk te brengen en het nodige spelplezier te hebben. Aanmelden kan via e-mail ceessamsom@online.nl met vermelding van leeftijd en ervaring, of per telefoon 0346-263719.

Schaakcafé voor senioren

Schaken voor senioren is er in november op dinsdagmiddag 14 en 28 november.
Zie voor uitgebreide informatie www.over-noord.nl


Meer nieuws