Wekelijks energieloket voor gratis advies over energie en verduurzaming

Vragen over dakisolatie? Over welke subsidies er zijn voor verduurzaming? Of wil je gewoon een lagere energierekening en meer woongemak? Kom dan voor gratis advies naar het wekelijkse Energieloket in het Milieu Educatief Centrum (MEC) in Maarssenbroek.

Persoonlijk advies

Bij het Energieloket kun je terecht voor vragen over verduurzamen en energie besparen. Laatst kwam Bart Verhagen (Adviseur Duurzaamheid bij de gemeente) op bezoek (foto links). Hij is enthousiast: ‘Op deze plek zie je een goed voorbeeld van informatie overbrengen. Je kunt van alles bekijken, aanraken en zien. Er staan bijvoorbeeld verschillende warmtepompen en er is materiaal om je huis mee te isoleren.

Het is extra prettig dat er iemand met verstand van zaken aanwezig is en je persoonlijk adviseert. Handig als je zoekt naar mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Daarom is dit één van de initiatieven die de gemeente ondersteunt.’

Kom langs

Ralph van Elburg (foto rechts) is er elke vrijdag tussen 9:00 en 15:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Meer weten over het Energieloket? Kijk op duurzamevecht.nl/energieloket.