Welkom bij Ommetje Breukelen

Het is zomer, de meeste wandelaars zijn 2 maal gevaccineerd. We mogen weer in groepsverband wandelen, de georganiseerde wandelevenementen starten langzaam weer op. Hoe leuk is dat? En dat is te merken aan het toenemende aantal wandelaars onderweg.

Normaal is ons start- en eindpunt OverNoord maar door de huidige Corona maatregelen,onder anderen de 1½ meter afstand, starten we tijdelijk op twee verschillende locaties. Uiteraard met de bedoeling, zo gauw het weer kan, weer in Over-Noord te starten en na afloop gezellig koffie/thee te drinken en bij te kletsen. Hier zijn wij al bijna 10 jaar te gast en daar maken wij graag gebruik van.

Voor alle duidelijkheid: er zijn momenteel twee wandelgroepen die tijdelijk allemaal om 10.00 uur starten op de volgende adressen.
De groep van Lia en Ed start bij OverNoord, zij lopen één tot anderhalf uur. De groep van Tiny en Tilly start bij de Wereldwinkel op het Kerkplein. Deze wandelingen variëren van anderhalf tot 2 uur. Alle groepen worden begeleid door ervaren wandelbegeleiders.

Heb je interesse, sluit je aan bij de groep waarbij je denkt te passen. Informatie? Mail naar ommetjebreukelen@outlook.com.
En vraag eens aan een vriend/vriendin/buurman of buurvrouw om mee te komen lopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe meer gezondheid.

Wandelen is supergezellig.
Wandelen is supergezond.
Wandelen verbindt.

Lieve mensen, blijf wandelen en werken aan je conditie. Dan kunnen we straks ons 10-jarig bestaan met een mooie jubileumwandeling vanuit Over-Noord organiseren.