Whatsappgroep Bloemstede Veilig

Whatsappgroep voor buurtpreventie in Bloemstede opnieuw opgestart. Na jarenlange afwezigheid van een actieve groep is er uit een inventarisatie gebleken dat er een grote behoefte in Bloemstede is aan een digitale buurtwacht. (Archieffoto ter illustratie)

Binnen enkele dagen hadden meer dan 70 buurtbewoners van Bloemstede zich aangemeld voor de whatsappgroep Bloemstede Veilig. Een groep die speciaal bedoeld is om de veiligheid in de wijk Bloemstede te vergroten. Het is de bedoeling dat deze groep de politie kan helpen door te functioneren als extra ogen en oren. Uit de inventarisatie is ook gebleken dat er ook een grote behoefte is aan een whatsappgroep om de sociale cohesie te bevorderen. Hier kunnen algemene zaken worden gedeeld die van belang zijn voor de buurtbewoners van Bloemstede. 

Wilt u als inwoner ook een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van Bloemstede? Aanmelden kan via https://www.buurtpreventiestichtsevecht.nl/groepen/bloemstede/ en meer informatie kunt teruglezen op https://bloemstede.nl/initiatieven/whatsappgroep/