Winterconcert Kamerkoor Bachanten

Kamerkoor Bachanten geeft op zaterdagmiddag 26 november een winterconcert in de Ark in Maarssenbroek. Op basis van het in de afgelopen maanden ingestudeerde repertoire is een zeer gevarieerd koorprogramma samengesteld.

Programma:
• Abendlied (Brahms) - Die Nachtigall (Mendelssohn) - In stiller Nacht (Brahms)
• Uit ‘Die Schöne Müllerin’ (Schubert)
Das Wandern – Wohin – Mein - Der Jäger - Die liebe Farbe - Des Baches Wiegenlied
• Eigen composities van onze dirigent Maarten van der Bijl:
Er is geen einde – Juninacht – Tradition
• Door Antoine Oomen getoonzette gedichten van:
H. Andreus (Ik heb je liever) - M. Nijhoff (De moeder de vrouw) - P. van Ostayen (Marc groet ‘s morgens de dingen)
Solistische bijdragen zullen worden geleverd door cellist Diederik van Dijk en tenor René Veen.
Onze dirigent zal ons koor begeleiden op de vleugel.

Komt dat zien en vooral horen! Op 26 november in De Ark Duivenkamp 844 in Maarssenbroek. Kaarten vooraf te verkrijgen via de website www.kamerkoor-bachanten.nl of aan de zaal met pin (voorkeur) of contant. Prijzen (incl. thee/koffie/fris in de pauze): Volwassenen € 12,50; Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50

Nieuwe leden welkom

Graag ontmoeten wij u op 26 november! Mocht u na afloop van ons optreden het idee hebben gekregen dat u misschien wel mee zou willen zingen met de Bachanten, laat het ons dan weten. We kunnen nog prima een aantal nieuwe leden gebruiken. Bij alle stemgroepen. Beschikbaarheid en enthousiasme om met ons koor mee te zingen zijn wat ons betreft de belangrijkste voorwaarden. Zowel jongere als oudere volwassenen zijn welkom. Ook als u nog niet eerder gezongen heeft, bent u van harte welkom, al zien wij enige (koor)zangervaring wel als een voordeel.
Onze repetities zijn iedere woensdag van 15.00 tot 17.00 u in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssenbroek. U kunt gewoon langskomen! Voor meer informatie kunt u terecht bij Tom Blanken, 06 1341 4607 / voorzitter.bachanten@gmail.com of op onze website: www.kamerkoor-bachanten.nl

Kamerkoor Bachanten

De Bachanten zijn opgericht in 2014 en bestaan inmiddels uit 36 leden met een goede balans over de vier stemsoorten. Sinds april 2019 is Maarten van der Bijl onze dirigent. Onder zijn leiding werkt het koor met veel elan en plezier aan nieuw repertoire, terwijl bestaand repertoire verder wordt opgepoetst.