Workshop Haal meer uit Whatsapp bij het Stichtse Vecht Computer Café

Op 28 oktober van 13.30 – 16 uur wordt de workshop Haal meer uit Whatsapp (voor gevorderden) gegeven in de Bibliotheek Breukelen. Bij het Stichtse Vecht Computer Café kunt u ook terecht voor vragen over het gebruik van computer, tablet, smartphone of e-reader.

Op 28 oktober van 13.30 – 16 uur wordt de workshop Haal meer uit Whatsapp (voor gevorderden) gegeven in de Bibliotheek Breukelen. In deze workshop komen wat handigheden aan bod, het gebruik van emoji's en hun betekenis, ergernissen (en oplossingen) in WhatsApp-groepen, archiveren van chats, privacy en veiligheid, tips om niet in oplichting via WhatsApp te trappen.

Neem uw opgeladen smartphone mee. U kunt aan deze WhatsApp workshop deelnemen als u WhatsApp al gebruikt om zelf een nieuw chatgesprek te beginnen en berichten, foto's verstuurt. Op aanvraag kunt u ook een WhatsApp workshop voor beginners volgen. Kosten: € 12,50.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij de Bibliotheek (0346 – 262700) of via de website: https://www.bibliotheekavv.nl/oefenen-met-computer/cursussen.html Daar vindt u ook het volledige cursusprogramma van het Stichtse Vecht Computer Café.

Digitaal vragenuur weer van start
Bij het Stichtse Vecht Computer Café kunt u ook terecht voor vragen over het gebruik van computer, tablet, smartphone of e-reader. Na een lange periode van Hulp op afspraak kunt u nu met uw vraag eindelijk weer gewoon binnenlopen. Vanaf 26 oktober om de 2 weken op dinsdag van 14 – 15.30 uur in de Bibliotheek Breukelen en vanaf 1 november om de 2 weken op maandag van 14 – 15.30 uur in de Bibliotheek Maarssen-Dorp.

U kunt uw vragen op computergebied ook kwijt bij de Bibliotheek (0346 – 262700) of via de website: https://www.bibliotheekavv.nl/oefenen-met-computer/aanvraagformulier-scc.html Gedurende de maand oktober wordt door het SCC speciaal aandacht besteed aan uw vragen over het werken in de Cloud.