Zomeractiviteiten bij wijkcentrum Over-Noord

Bij het wijkcentrum in Breukelen Noord gaan een aantal activiteiten tijdens de zomermaanden gewoon door.  Klaverjassen, Jeu de boules, Creatief op zondag of Schuif-es-aan. Lees verder voor alle info.

Klaverjassen 9 juli
Volgende kaartmiddag is op zaterdag 9 juli in wijkcentrum Over-Noord aan de Vrijheidslaan 4.
Zaal open vanaf 13.00 uur, start kaarten rond 13.30 uur, einde ca. 17.00 uur.

Aanmelden/inschrijven kan aan de zaal of per mail naar ahasdonck@ziggo.nl
Kosten p.p € 3,50 (is incl. 1 koffie/thee en tussendoortje).

Geen koppel klaverjassen, er wordt "Amsterdams" gekaart.

Jeu de boules
Het is zomer en heerlijk om buiten te zijn! Kom eens een kijkje nemen in de speeltuin tegenover het wijkcentrum, daar wordt elke dinsdag van 14.00-16.00 uur gespeeld op de jeu de boules baan. Het is geen probleem als u niet over een eigen set beschikt, er zijn ballen aanwezig.

Creatief op zondag
In de zomermaanden blijven we creatief! Veel activiteiten sluiten de deuren in de maanden juli en augustus, wij niet!! ZONDAG 17 juli en ZONDAG 21 augustus bent u van 14.00- 16.00 uur welkom en maken we er een leuke en ontspannende middag van. We schenken een kopje thee voor u in en er is ook iets lekkers, terwijl we aan de gang gaan.

U kunt een leuke plaat uitkiezen uit één van de kleurboeken en met verschillende kleurtechnieken mooie
resultaten boeken. Ook zijn er Diamond Painting dozen aanwezig, voor diegene die niet precies weten wat diamond painting is, op een zelfklevend doek met kleurcodering worden kleine steentjes op de juiste plek geplakt. Het is ontspannend en je creëert een prachtig kunstwerk.

Heeft u een andere hobby, maar vindt u hetleuk om samen creatief bezig te zijn, neem dan uw spulletjes mee.

Deelnamekosten bedragen € 2,00 incl gebruik van materiaal en een kopje thee
Aanmelden kan via activiteiten@over-noord.nl of door gewoon binnen te lopen

Schuif-es-aan 29 juli
Waarom alleen eten als het samen kan. Door samen te eten leert u nieuwe mensen kennen en ontstaan er leuke gesprekken aan tafel. Na de Italiaanse maaltijd, die we 24 juni geserveerd hebben, gaan we 29 juli de tafels dekken met een Spaans tintje.

Als voorgerecht zullen er vast wat tapas op tafel komen, waarna ook het hoofdgerecht en nagerecht uit de Spaanse keuken komt. Na afloop van de maaltijd is er nog een kopje koffie of thee.

We verwelkomen u graag na half zes. Deelnamekosten bedragen € 10.00 incl. een drankje.
Bent u alleenstaand en wilt u bij ons aanschuiven, meld u dan zaterdag 2 juli aan door het antwoordapparaat telnr (0346)751840 in te spreken.

Schuif-es-aan 26-08-2022
De laatste vrijdag in augustus, hebben wij natuurlijk ook in de agenda staan voor een heerlijk driegangenmenu. Wat er dan gekookt wordt is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld een gezellige avond worden, met leuke verhalen van uw tafelgenoten tijdens de maaltijd.

We besluiten de avond met een kopje koffie of thee. U bent vanaf half zes welkom.
Bent u alleenstaand en vindt u het leuk om een keer kennis te maken met schuif-es-aan, meld u dan aan door zaterdag 6 augustus het antwoordapparaat telnr (0346-751840) in te spreken
Graag tot ziens bij SCHUIF-ES-AAN

Wijkcentrum Over-Noord
Vrijheidslaan 4
Breukelen