ZomerOndernemer biedt ondernemersprogramma voor jongeren

Ook deze zomer gaat ZomerOndernemer weer van start in Stichtse Vecht. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen deelnemen aan dit ondernemersproject en zo ervaren hoe het is om te ondernemen door, gedurende de zomervakantie, een eigen bedrijf te starten en te runnen. Gewoon om te proberen en te kijken of het ondernemerschap iets voor ze is. (Archieffoto ter illustratie)

Training, workshops en rondleidingen
ZomerOndernemer begint op datum met een driedaagse ‘ondernemersbootcamp’.

In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens enkele terugkomochtenden te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de jongeren aan hun bedrijf en krijgen ze alle begeleiding die nodig is van gecertificeerde ondernemerscoaches. ZomerOndernemer sluit na zes weken af met een feestelijke ondernemersmarkt. 

Bedrijfsidee en motivatie
Een goed bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie vormen de belangrijkste voorwaarden voor deelname. De jongeren zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is niet verplicht. Het gaat puur om jongeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap!

Eerste twintig deelnemers krijgen gratis 150,- startkapitaal

Dankzij de steun van de betrokken gemeentes (Stichtse Vecht, Nieuwegein en Vijfheerenlanden) en landelijke sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer volledig gratis. Sterker nog, de eerste twintig deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaal van € 150,=Ga je nog ook nog op vakantie? Geen probleem, tijdens het project is daar ook de gelegenheid voor want je hebt tussendoor genoeg vrije tijd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.zomerondernemer.nl/aanmelden/. Woon jij in de gemeente Stichtse Vecht, Nieuwegein of Vijfheerenlanden? Pak deze unieke kans! (vol = vol)!


Meer nieuws