Zonnige en gezellige jeugd Zomer Vis-karavaan

Op zaterdag 16 juni was het gezellig tijdens de jeugd Zomer Vis-karavaan. Samen met Sportvisserij Nederland organiseerde de Hengelsportvereniging Maarssen (HSV) een open dag voor de jeugd. Of je nu lid was of niet. Als je wilde leren vissen of eens wilde oefenen met een werphengel, het kon allemaal. 

Voor ieder wat te doen

Of je nu al regelmatig langs de waterkant aan het vissen was, of nog nooit een hengel had vastgehad. Deze zaterdag was de HSV aanwezig om samen met Sportvisserij Nederland je te leren vissen. Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar waren er Hengels, uitleg en een lekkere lunch. Je kon leren vissen en  met respect omgaan van de vissen die je vangt (en altijd weer netjes terug zet). Je kon leren met kunstvisjes vissen netjes onthaken. En je kon leren werpen met een werphengel.

Onder een stralend zonnetje kwamen heel wat kinderen bijeen om er een gezellige dag van te maken. Hengelsportvereniging Maarssen organiseert deze clinics drie keer per jaar en nodigt alle kinderen van Stichts Vecht uit om eens te komen kijken hoe leuk vissen kan zijn.