Programmering Radio

  • Foto: p

Onderstaand vindt u de programmering van de radio-uitzendingen op RTV Stichtse Vecht.

Van maandag t/m vrijdag hoort u tussen 07.00 en 09.00 uur het ochtendprogramma 'Van der Molen in de Morgenshow'. Programmamaker Bart van der Molen verlaat op een onmenselijk tijdstip zijn warme bed om met het grootste plezier platen voor jullie te draaien, terwijl jullie druk bezig zijn om door jullie ochtendritueel heen te komen.

Van maandag t/m vrijdag hoort u tussen 09.00 en 10.00 uur het programma 'Goudkoorts'. Programmamaker Wim van Egmond drinkt met u koffie, draait de parels van weleer die je bijna niet meer hoort. Verder de vaste onderdelen 'De tune van toen', 'De lach van de dag' en 'De dubbeldraai'.

Van maandag t/m vrijdag hoort u tussen 12.00 en 13.00 uur het lunchprogramma 'Sandwich'. Programmamaker Peter de With zorgt dat uw broodje rustig naar binnen gaat met lekker in het gehoor liggende muziek, nieuws, een vleugje humor en de geschiedenis van de dag..

Van maandag t/m vrijdag hoort u tussen 13.00 en 14.00 uur het middagprogramma 'Éénmaster'. Radiomaker pur sang Wim van Egmond neemt u mee in zijn éénmaster en draait een zee van muziek. Laat u verrassen met de vergeten parels van de muziekgeschiedenis. Met 'Het oude nieuws' en 'Kent u hem ook zo?' Nieuwsgierig geworden? Luister dan maar!

Van maandag t/m vrijdag hoort u tussen 15.00 en 17.00 uur het programma 'Muziekplezier' met Reinier Witbols Feugen. Muziekplezier van het verleden tot aan het heden met de popgeschiedenis feiten van vandaag in het verleden, the forgotten 70's, 60 Classic, Tip van de week en DE TOP 100 TOEN keuzeplaat! De Muziekplezier Verjaardagskalender en nog veel meer hoor je tijdens Muziekplezier met Reinier!?

Programmering Vrijdagavond

  • 19:00 Flashback RadioShow (Presentatie: Marcel Hergaarden)
  • 21:00 DeRadioShow.NL (Nonstop de beste 80s danceclassics samengesteld door DJ RundFunk Richard)
  • 23:00 Turn Up The Bass (De beste tracks van de 25 albums TUTB nonstop, geselecteerd door DJ RundFunk Richard)

Programmering Zaterdag

Programmering Zondag

 

Programma's met een * zijn LIVE mee te kijken via ons TV kanaal.
Tijdens LIVE programma's kunt u de studio bellen op 06-23403404

In de ontbrekende uren van de programmering hoort u een nonstop muziekselectie aangevuld met NieuwPulse (lokale nieuwsitems) op gezette tijden.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES